Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | sugar |
1 Tasse | white corn syrup |
1 1/2 Tasse | peanut butter crunchy |
5 Tasse | Chex cereal of your choice |
In a heavy saucepan, mix together the sugar and corn syrup. Stir constantly over medium to medium-high heat and bring to a rolling boil. Boil 1/2 minute. Do not overcook. Remove from heat and add peanut butter. Mix well.
Place cereal in a large bowl. Pour syrup mixture over cereal and stir to coat. Drop by spoonfuls onto lightly salted wax paper.
Arkansas Gazette-Democrat
18 Oct 95
Gail Zanoff, Fairfield Bay, Ar
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|