Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chex Cookies
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1 Tassewhite corn syrup
1 1/2 Tassepeanut butter crunchy
5 TasseChex cereal of your choice
die Zubereitung:

In a heavy saucepan, mix together the sugar and corn syrup. Stir constantly over medium to medium-high heat and bring to a rolling boil. Boil 1/2 minute. Do not overcook. Remove from heat and add peanut butter. Mix well.

Place cereal in a large bowl. Pour syrup mixture over cereal and stir to coat. Drop by spoonfuls onto lightly salted wax paper.

Arkansas Gazette-Democrat

18 Oct 95

Gail Zanoff, Fairfield Bay, Ar


Anmerkungen zum Rezept: