Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chianti and Rosemary Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDuck stock
1/2 TasseChianti
1/4 Teelöffelrosemary dried
1/8 Teelöffelsalt
1 Priseblack pepper
6 Esslöffelbutter softened
die Zubereitung:

1. Combine all ingredients except butter and reduce over high heat until sauce is reduced to about 1/3 cup.

2. Remove sauce from heat and whisk in butter until thickened. 3. Return the duck breast to the pan at the very end to give duck even more flavor.

Sogni Dorati

Time Incls Cooking Of Duck; Used

With Previous Recipe

From the <Micro Cookbook Collection of Italian Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: