Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & Cabbage Stir
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Half chicken breasts; skinned & boned
1 Teelöffeloil
3 TasseGreen cabbage; cut into 1/2" slices
1 Esslöffelcornstarch
1/2 TeelöffelGinger ground
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Tassewater
1 Esslöffelsoy sauce
die Zubereitung:

Cut the chicken breasts into 1/2" strips. Heat the oil in a wok or skillet. Add the chicken strips to the hot oil. Stir fry over moderately high heat, moving the pieces constantly, until they are lightly browned (2-3 minutes). Add the cabbage. Stir fry until the cabbage is tender-crisp (about 2 minutes). Combine the cornstarch with the seasonings. Combine the water and soy sauce. Add the cornstarch and seasonings. Blend until smooth. Stir into the chicken mixture. Cook until the sauce thickens, making sure all pieces are well coated (about 1 minute). Serve hot over vermicelli or rice.

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: