Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken (Or Scallops or Beef) with Fresh Sweet Basil
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBoneless chicken breast (or 1/2 lb. fresh
2 Teelöffeloil
Cloves garlic chopped
Kaffir lime leaves; cut in thin strips
1/2 TasseMushrooms (preferably straw mushrooms)
1/4 Tassebamboo shoots shredded
3 Teelöffeloyster sauce
Red chili peppers; seeded and chopped (
15 Basil leaf
2 TasseChopped cabbage (optional)
die Zubereitung:

Thinly slice chicken (or beef) into 2-inch strips (or, if using scallops, rinse scallops and score diagonally). In a wok heat oil, garlic, and kaffir lime leaves on high heat, until oil bubbles. Add chicken (or scallops or beef), mushrooms, bamboo shoots, oyster sauce, and red chili peppers; stir fry for 5 minutes or until chicken (or scallops or beef) is cooked. Mix in basil and serve on a bed of chopped cabbage (if desired).


Anmerkungen zum Rezept: