Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken (Or Turkey) & Stuffing Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinonion
Stalks celery
butter stick
1 PackungPepperidge Farms herb stuffing
1 1/2 TasseChicken (or turkey) stock
(up to)
3 TasseChopped chicken (or turkey)
1 Tassesour cream
1 DoseOf condensed creamy chicken soup
die Zubereitung:

Saute onion and celery (chopped) in butter. Mix with herb stuffing and chicken or turkey stock. Reserve 1 heaping cup of stuffing mix for later. Press remaining in greased 2 quart casserole dish. Top with chopped cooked chicken or turkey. Top that with a mixture of sour cream and condensed creamy chicken soup (or chicken and mushroom). Low(er) fat versions of these can be used as well, they work just fine. Sprinkle remaining stuffing mix on top and cook in 350! oven for 30 minutes.

Enjoy, Brenda Turner, Santa Clara, Ca USofa

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: