Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken (Turkey) - Kiev
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole skinless, boneless chicken breasts
Patties butter (divide into 8 pieces)
1 Tassebread crumbs
Eggs plus
2 EsslöffelWater (beaten)
1/2 Tasseflour
die Zubereitung:

Mix: 2 tbsp. Chopped green onion Cut breasts in half lengthwise. Place each piece of chicken between plastic wrap. Working from the center, pound with mallet to form cutlets 1/4 inch thick. Sprinkle with salt. Sprinkle 1 tablespoon of onion-parsley mix on each cutlet. Place a piece of butter near the end of cutlet - roll just as a jelly roll, tucking in sides of chicken. Press to seal well or seal with toothpick. Roll in flour, dip in egg, roll in bread crumbs. Chill at least 1 hour. Fry in deep hot oil (340 degrees) for 5 minutes or until golden brown.


Anmerkungen zum Rezept: