Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la King
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassechicken cooked
2 Tasseheavy cream
1 TasseMushroom sliced
green pepper sliced
Pimento chopped
1 1/2 Esslöffelflour
1/2 Tassechicken broth
1/2 Tassesherry
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpaprika
1 Prisecayenne pepper
egg yolks
3 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Melt butter in saucepan; Add green peppers, mushrooms and pimentos. Simmer 5 minutes. Add flour and blend in well. Add 3/4 of the heavy cream and all the chicken broth. Cover and cook over low heat until thickened, stirring constantly. Stir in sherry, salt, cayenne and paprika. Beat egg yolks and combine with rest of heavy cream. Stir slowly into sauce. Add chicken and heat but do not boil. Serve on toast or shells.


Anmerkungen zum Rezept: