Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la King
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
4 Esslöffelflour
1 1/4 Tassechicken broth
1 1/4 TasseHalf-and-half
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelcelery salt
2 TropfenOnion Juice
egg yolks
1 Esslöffelwater
1 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelsherry
1 TasseCooked Diced Chicken
2 EsslöffelPimiento chopped
green bell pepper for garnish
Ripe Olives, for garnish
die Zubereitung:

Melt butter in saucepan. Add flour and stir until smooth and bubbly. Stir in stock and cream. Cook and stir over low heat until thick and smooth and ready to boil. Season with walt, pepper, celery salt, and onion juice. Beat egg yolks with water, lemon juice, and sherry. Add with chicken and pimiento to cream and cook slowly for a minute or two. Garnish with rings of green pepper and olives cut from pits. Serve with hot crisp toast or over rice or in patty shells.


Anmerkungen zum Rezept: