Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la King #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSkinless boneless chicken Breast; see directions
1/2 TasseOnions diced
4 Teelöffelall-purpose flour
2 Teelöffelpaprika
1 Tassemilk evaporated
1/2 TasseFrozen peas; defrosted
4 Teelöffelmargarine
1/2 TasseMushroom sliced
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelwhite pepper
2/3 Tassechicken broth
1/2 TassePimiento
2 Tasserice cooked
die Zubereitung:

In 10 inch skillet, heat margarine, over med heat, until bubbly; add onions and saute until translucent. Add mushrooms and saute 1 min. Longer. Add disolved flour (2 tbsp. Water) and stir constantly, until mixture smooth. Stir in salt, paprika and pepp constantly, until mixture begins to boil. Reduce heat to low and stir in chicken (shinned, boneless, diced), peas and pimientos. Cook stirring occasionally, until chicken and peas are thoroughly heated. Serve hot.

Optional: Serve over 1/2 cup of rice per serving

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: