Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Butter (I use Fleischmann's light margarine) |
3 Esslöffel | flour |
3/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
3/4 Tasse | Half and half (I use skim milk; canned) |
1/2 Tasse | water hot |
1 Teelöffel | chicken bouillon instant |
2 Tasse | Cut up chicken or turkey |
1 Dose | Cut up mushroom stems & pieces; drained |
2 Esslöffel | Finely chopped pimiento |
You can use puff pastry shells or muffins. To Serve: Place margarine in bowl (medium). Microwave at High 30 seconds, blend in flour, salt, and pepper. Gradually stir in halfand half, water and instant bouillon. Micro Medium High until thick, 4 to 6 minutes, stirring once. Stir in chicken, mushrooms and pimientos. Micro at Medium High 5 to 8 minutes, stirring once. Serve over muffins or pastry shells. Serves 4.
From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|