Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Ala King (Chicken
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 4 Literwater
18 1/8 x ca. 450 g---
5 x ca. 450 gcelery fresh
1 3/4 TassePimentos 7 Oz
1 x ca. 450 gonions dry
1 x ca. 450 gPepper Swt Grn Fresh
2 1/2 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
1 3/4 TasseSoup Gravy Base Chicken
2 1/2 x ca. 450 gShortening; 3LB
2 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
die Zubereitung:

1. Drain Chicken; Dice Into 1 Inch Pieces.

2. Reconstitute Milk; Add To Soup And Gravy Base And 3 Gallons Of Water. Mix Thoroughly. Heat To A Simmer In Steam-Jacketed Kettle Or Stock Pot. Do Not Boil.

3. Combine Shortening Or Salad Oil And Flour; Mix Until Smooth.

4. Gradually Add Flour Mixture To Milk And Stock, Stirring Constantly. Cook

Until Thickened, About 10 Minutes. Stir As Necessary.

5. Add Pepper, Onions And Celery; Bring To A Boil, Stirring Constantly. Cook Until Tender.

6. Add Chicken, Peppers And Pimientos To Sauce; Heat To Serving Temperature.

Onion

And 6 Lb 14 Oz Fresh Celery A.P. Will Yield 5 Lb Chopped Celery.

Recipe No. A01100.

Chopped Peppers.

Recipe

No A01100) Or 1 Lb Frozen, Diced, Green Peppers May Be Used. Thaw Peppers.


Anmerkungen zum Rezept: