Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Almond Casserole with Peaches
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Garnett PJXG05A
Boneless chicken breasts; Whole, split
3/4 Tasseflour
2 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelpaprika
1/3 Tassebutter
1/2 TasseAlmonds slivered
1 1/4 Tassewater
1 DoseCondensed beef consomme
2 Esslöffelcatsup
1 Tassesour cream
1 grossCan peach halves; drained
1 Tasseparmesan
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 deg. Dredge chicken breasts with mixture of salt, pepper, paprika and flour. Reserve remaining flour mixture. Brown chicken on all sides in hot butter. Remove to a 3-quart casserole. Lightly brown almonds in drippings left in skillet. Stir in remaining flour. Gradually stir in water and consomme. Add catsup, cok and stir until thickened. Remove from heat and stir in sour cream. Pour over chicken and bake, uncovered, for about 1 hour. Arrange peaches, cut side up, on chicken. Sprinkle with cheese and return to oven for 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: