Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Almond Rotini Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassebutter divided
1/2 Tassecarrots diced
1/2 Tassecelery diced
1/4 Tasseonion diced
Whole chicken breasts (fresh or dried), divided (about 1 lb.) cut into strips
1/4 x ca. 450 gDiced fresh mushrooms
1 DoseCondensed cream of chicken soup, (10 3/4 oz.)
1 Tassemilk
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Esslöffelparsley
3 TasseRotini
1 Tassebreadcrumbs fresh
1/2 TasseSilvered almonds; for garnish
die Zubereitung:

In 1/3 cup butter lightly saute carrots, celery and onions. Add chicken strips and mushrooms; cook until tender. Add the chicken soup, milk, salt and pepper, 1 teaspoon parsley and the cooked rotini. Place in 2-quart buttered casserole. Mix 1/3 cup butter (melted), bread crumbs and the remaining 2 teaspoons parsley; spread evenly over casserole. Garnish with almonds. Bake in 350°F oven for 30 minutes. Makes 8 servings. Shirley Straye, LaGrange, In, Indiana Dairy Recipe Contest Winner, Pasta

bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: