Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Almondine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
2 x ca. 30 gPimientos, diced (1 jar)
1 grossBell pepper diced
2 Esslöffelgreen onions chopped
1 TeelöffelFresh ginger, grated
1/4 Tasseflour
1 Tassemayonnaise
1/4 Tassemilk
1/2 x ca. 450 gVelveeta cheese, diced
1/2 TasseToasted almonds, slivered
1 DoseCrushed pineapple (8 oz)
die Zubereitung:

Skin, bone and hammer chicken breasts between waxed paper until thin. Combine pimientos, bell pepper, onion and ginger. Put equal amounts in each chicken breast and roll up. Mix 1/2 cup mayonnaise with milk and brush on chicken after dredging in flour. Cover and bake 45 minutes at 350'F.

Mix cheese, 1/2 mayonnaise and pineapple with juice in saucepan. Cook over low heat, stirring until smooth. Put chicken on platter, cover with sauce and top with almonds.


Anmerkungen zum Rezept: