Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Alouette
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Package frozen puff pastry
Boneless, skinless chicken breasts, pounded flat
1 grossTub of garlic and herb Alouette cheese
die Zubereitung:

Thaw the pastry and roll out to measure 12 x 14 inches. Cut 4 squares in each sheet. Spread each with some of the cheese. "Squush" the breast into shape and place on the pastry dough. Fold the pastry like an envelope and seal seams with water. Pinch to seal. Take remaining dough and cut into 1/4' strips. Twist two strips together and "tie up" the package. Add a festive dough-bow. Brush with melted butter. Bake at 350 degrees until brown, about 30 to 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: