Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Asparagus in Mushroom Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelButter Buds®
2 Esslöffelflour
1/4 Teelöffeltarragon dried
1 Prisepepper
2 Esslöffelwhite wine
1/4 Teelöffelmustard dry
1 TasseSkim milk; less 2 Tbsp.
1/2 TasseNonfat cheddar cheese; shredded
4 x ca. 30 gMushroom sliced
2 EsslöffelScallion chopped
Chicken breast halves; pounded thin
12 Asparagus spears
die Zubereitung:

Heat butter buds, add flour, tarragon and pepper, whisking until smooth. Whisk in wine and mustard. Gradually add milk, whisking until smooth.

Microwave Uncovered on High for 4-6 min, whisking every minute. When sauce thickens and coats whisk, add 3/4 of the cheese, mushrooms, and scallion. Microwave Uncovered on High for 1 min. And whisk until smooth.

On top of each breast, evenly sprinkle remaining cheese. Place 3 asparagus spears over cheese and fold edges of chicken around asparagus. Secure with toothpick. Place rolls in baking dish, arranged like the spokes of a wagon wheel, and cover with cheese and mushroom sauce. Cover dish with plastic.

Microwave on High for 5-8 min. Or until chicken is done. Let stand, covered for 5 min.


Anmerkungen zum Rezept: