Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Bell Pepper Pizza with Barbecue Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassechicken cooked, shredded
3/4 TasseSpicy or hickory-flavored barbecue sauce
16-ounce baked cheese pizza crust; (such as Boboli)
1/2 mittelonion sliced
1/4 green bell pepper sliced
1/4 red bell pepper sliced
1/3 TasseThinly sliced drained oil-packed sun-dried tomatoes
1/4 Tassepine nuts
2 TeelöffelDried oregano crumbled
1 1/2 TassePacked shredded mozzarella cheese; (about 6 ounces)
die Zubereitung:

Preheat oven to 450°F. Combine chicken and barbecue sauce in small bowl. Let mixture stand 15 minutes. (Can be prepared 2 hours ahead. Cover mixture and refrigerate.)

Place pizza crust on baking sheet. Spread chicken mixture over. Arrange onion, bell peppers, sun-dried tomatoes and pine nuts over. Sprinkle with oregano. Season lightly with salt and pepper. Spread cheese evenly over. Bake pizza until crust is crisp and cheese bubbles, about 17 minutes.

4 Servings


Anmerkungen zum Rezept: