Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
30 x ca. 30 g | Black beans; drain, rinse |
3 Tasse | Chicken; cooked, cubed |
6 | green onions sliced |
1 | Sweet red pepper; chop |
1 | Sweet yellow pepper; chop |
2 | Tomatoes, coarse chop |
1/4 Tasse | Coriander; chop, fresh |
1 | Jalapeno pepper minced |
1 Teelöffel | Grated lime rind |
1/4 Tasse | lime juice |
10 Milliliter | Garlic minced |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/4 Tasse | vegetable oil |
Use canned black beans (15oz (425mL) per can) In large bowl, gently stir together black beans, chicken, onions, red and yellow peppers and tomatoes. Dressing: in small bowl, whisk together jalapeno pepper, lime rind and juice, garlic, salt and pepper; gradually whisk in oil. Pour over salad; add coriander and toss gently.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|