Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Broccoli
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts, boneless
1/3 TassePace Picante Sauce *
2 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelwater
1 Esslöffelcornstarch
1/2 TeelöffelSugar or sugar substitute
3 EsslöffelVeg. oil (optional)
Onion, cut into thin wedges
cloves garlic minced
1 EsslöffelGinger, (fresh if possible)
2 TasseBroccoli flowerets
Pepper, any color, chopped
die Zubereitung:

Cut chicken into 1/2 - 1" cubes. Combine picante sauce, soy sauce, water, cornstarch, and sugar or sugar substitute in small bowl; set aside. Heat 2 T oil (or spray non-stick pan with cooking spray) in large skillet on high heat. Add chicken and stir-fry 3-4 minutes or until cooked. Add remaining oil (optional), onion, garlic, ginger, broccoli, peppers. Stir-fry 3 minutes or until vegetables are crisp-tender. Add picante sauce mixture; stir-fry about 1 minute or until sauce thickens. * Any bottled picante sauce can be used, or if you have a recipe you can use your own.


Anmerkungen zum Rezept: