Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Broccoli Skillet
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseBroccoli; cut 3/4" pieces
1/2 TasseOnion chopped
1/4 TeelöffelLemon pepper
1/4 TeelöffelThyme; dried & crushed
1/4 Teelöffelcooking oil
10 MilliliterGarlic minced
Chicken breast halves; boned skinless(1 1b total)
1 TasseHalved cherry tomatoes;
die Zubereitung:

Spray a cold large skillet with nonstick coating. Preheat skillet over medium heat. Add broccoli, onion, lemon pepper, and thyme to skillet. Cook and stir for 3 to 4 minutes or till vegetables are crisp-tender. Remove vegetable are crisp-tender. Remove vegetable mixture from the skillet; keep warm. Add oil and garlic to hot skillet. Rinse chicken; pat dry. Add to skillet. Cook chicken over medium-high heat about 10 minutes or till chicken is tender and not longer pink, turning once. Add Cherry tomatoes. Cover and cook 1 to 2 minute or till heated through. Makes 4 servings Food Exhange per serving: 3 Lean Meat Exhanges + 1 Vegetable Exchange + 1 Fat Exchange

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: