Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Cornmeal Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(9 oz.) frozen cut green beans
2 TasseCubed; cooked chicken
2 Tassepotatoes diced
1 Dose(13 3/4 oz.) chicken broth
1 Dose(12 oz.) vegetable juice cocktail
1 Teelöffelchilli powder
6 TropfenBottled hot pepper sauce
1/3 Tasseyellow cornmeal
2 Esslöffelparsley snipped
1/2 Tassecelery sliced
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Teelöffelsalt
1 1/4 TassePackaged biscuit mix
1 TasseSharp shredded american cheese
2/3 Tassemilk
die Zubereitung:

Thaw beans by placing in strainer and run hot water over beans. Transfer to crock pot. Add chicken, potatoes, chicken broth, vegetable juice, celery, onion, chili powder, salt and hot pepper sauce, mixed together. Cover. Cook on low for 4 hours. Turn to high heat and heat until bubbly. Add water at this point if needed. Combine biscuit mix, cornmeal, 1/2 cup cheese and parsley. Add milk and stir until just moistened. Drop by tablespoons onto stew; cover. Cook 2 1/2 hours more (don't lift cover). Sprinkle dumplings with rest of cheese.


Anmerkungen zum Rezept: