Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dressing Casserole (Microwave)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken; or 5 chicken breasts
1/2 onion sliced
Stalk celery and leaves
1/4 Tassewhite wine
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
3 Tassewater hot
1/2 Teelöffelpepper
2 Esslöffelmargarine
1 Tasseonion chopped
1 Tassecelery chopped
3 Tassechicken broth
1 Dose(10 oz.) cream of chicken soup
4 TasseChicken; cooked, chopped
1 Tasseprocessed cheese cubes
4 TasseHerb seasoned stuffing
die Zubereitung:

Place chicken in large microwave container. Add sliced onion, celery stalk and leaves, white wine, salt, cayenne pepper and pour hot water over ingredients. Cover and microwave on High for 25 minutes. Take meat from bones and chop. Melt margarine in large 3 to 4 quart microwave casserole. Add onion and celery, cover with Stretch-Tight. Microwave on High for 8 minutes. Add chicken broth, chicken soup, chopped chicken, cheese, pepper and 3 cups stuffing mix. Mix well. Cook uncovered for 12 minutes at 70% power, stirring after 5 minutes. Sprinkle 1 cup stuffing mix on top. Cook 5 minutes at 70%. Cover with foil shiny side down. Allow 5 to 10 minutes standing time.

MasterCook formatted by Martha Hicks using Buster 20.c.


Anmerkungen zum Rezept: