Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dumpling Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery chopped
cloves garlic minced
1/4 Tassebutter or margarine
1/2 Tasseflour
2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelbasilicum dried
1/4 Teelöffelpepper
4 Tassechicken broth
10 x ca. 30 gFrozen green peas
4 TasseCubed cooked chicken
Dumplings
2 TasseButtermilk biscuit mix
2 Teelöffelbasilicum dried
2/3 Tassemilk
die Zubereitung:

In a large saucepan, saute onion, celery and garlic in butter until tender. Add flour, sugar, salt, basil, pepper and broth; bring to a boil. Cook and stir for 1 minute; reduce heat. Add peas and cook for 5 minutes, stirring constantly. Stir in chicken. Pour into a greased 13x9 inch baking dish. For dumplings, combine biscuit mix and basil in a bowl. Stir in milk with a fork until moistened. Drop by tablespoonfuls onto casserole (12 dumplings). Bake, uncovered, at 350 degrees for 30 minutes. Cover and bake 10 minutes more or until the dumplings are done.

Ann Young


Anmerkungen zum Rezept: