Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1/2 TeelöffelSifted baking soda
1 Teelöffelsalt
1/4 TasseCrisco
egg
1 Tassebuttermilk
hen
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In 8-10 quart saucepan with lid, stew in hen in water until tender with salt & pepper. Remove hen, skin & debone; set aside. Mix flour, soda, 1/2 ts. Pepper, & 1/2 ts. Salt. Cut in Crisco until crumbles. Add milk. Mix well & turn on well floured surface to roll. Sprinkle flour on top & roll very thin. Makes approximately 17x25-inch squares. Bring chicken broth to a boil & drop dumplings in one at a time. Keep dumplings separated. Simmer 15 min. Serve immediately. You may return chicken to pot or serve separately.


Anmerkungen zum Rezept: