Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dumplings
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseButtermilk baking mix
2/3 Tassewater
1/4 TasseMinced scallion greens
1 x ca. 450 gBoneless, skinless chicken thighs
12-oz jars fat-free chicken gravy
16 x ca. 30 gBag frozen peas and carrots
1/3 TasseSliced white part of scallion
die Zubereitung:

Mix baking mix, water and scallion greens with fork till blended. Cut chicken thighs in 1-inch pieces. Put in large, nonstick skillet and stir in remaining ingredients. Bring to a boil, stirring a few times. Reduce heat and drop 8 large spoonfuls dough on chicken mixture. Simmer uncovered 10 minutes. Cover and simmer 10 minutes more, until chicken is no longer pink in center.

from Woman's Day 9/1/94 typed by Tiffany Hall-Graham

Hall-Graham Msg# 443

via Fido 1/95


Anmerkungen zum Rezept: