Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Buttermilk baking mix |
2/3 Tasse | water |
1/4 Tasse | Minced scallion greens |
1 x ca. 450 g | Boneless, skinless chicken thighs |
2 | 12-oz jars fat-free chicken gravy |
16 x ca. 30 g | Bag frozen peas and carrots |
1/3 Tasse | Sliced white part of scallion |
Mix baking mix, water and scallion greens with fork till blended. Cut chicken thighs in 1-inch pieces. Put in large, nonstick skillet and stir in remaining ingredients. Bring to a boil, stirring a few times. Reduce heat and drop 8 large spoonfuls dough on chicken mixture. Simmer uncovered 10 minutes. Cover and simmer 10 minutes more, until chicken is no longer pink in center.
from Woman's Day 9/1/94 typed by Tiffany Hall-Graham
Hall-Graham Msg# 443
via Fido 1/95
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|