Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dumplings
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Old stewing chicken; (8 lb)
1 Bundthyme
parsley sprig
1/4 TasseCarrots diced
1/4 TasseCelery diced
1/4 Tasseonions diced
1/4 TasseBroccoli
1/4 TassePeas
1/4 TasseCorn
24 peppercorns whole
1 TasseWhite Lily flour
1 Teelöffelbaking powder
1/4 TeelöffelBaking soda
1 Prisesalt
3/4 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Place hen in Dutch Oven with cold water to cover, add herbs and simmer covered 2 1/2 hours. Add vegetables and simmer 15 minutes.

Remove hen, let cool while preparing dumpling batter, then remove skin and bone; cut meat into bit sized pieces and return to pot.

(note: no directions for mixing batter, use own judgement - Hb)

Bring to a boil, and add peppercorns. Drop spoonfuls of batter into boiling broth, cover tightly to steam for 12 minutes. Serve.

Chef Du Jour Show #DJ9183


Anmerkungen zum Rezept: