Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Dumplins
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken whole
2 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
3/4 Tassemilk
1 EsslöffelLemon pepper
Dumplings
2 TasseBisquick
2/3 Tassemilk
die Zubereitung:

Boil chicken. I use some spices to boil in like sage, basil, oregano, rosemary, garlic, and salt. Any spices you like. De-bone chicken. Add soup, milk, Lemon Pepper and chicken to chicken broth. Bring to a boil. Mix milk and Bisquick. (If you have your own dumplin recipe, use it. I use this one for convenience.) Drop small spoonfulls of mix into broth mixture. Cover 5 min. Uncover 5 min. Very Hot! Let cool a little. I also use more Lemon Pepper than that. It's to taste. I don't use much salt as the soup has plenty.


Anmerkungen zum Rezept: