Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Garden Vegetable Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCubed cooked chicken
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery sliced
1 Packung(1-lb) Green Hiant Pasta Accents Garden Herb S Seasoning Frozen Vegetables and Pasta
5 TasseReady-to-serve chicken broth with 1/3 less sodium
die Zubereitung:

In large saucepan, combine all ingredients. Bring to a boil over high heat; reduce heat to medium. Cook 7-10 minutes or until pasta is tender and vegetables are crisp-tender.

Cholesterol: 50MG Fat: 6G

Carbohydrate: 15G Sat: 2G

From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: