Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | olive oil |
1 Tasse | Broccoli chopped |
1 Tasse | carrots thinly sliced |
1 Dose | Cream of celery soup |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1 Tasse | skim milk |
2 Esslöffel | parmesan grated |
2 Tasse | Corkscrew macaroni, cooked |
2 Tasse | Chicken, cooked, cubed |
1 Teelöffel | Basil leaves, dried, crushed |
In skillet, in hot oil, cook broccoli and carrots with basil and garlic powder until tender, stirring often.
Stir in soup, milk and cheese; add macaroni and chicken. Heat through, stirring often.
Nutritional values per serving: Calories 350, Protein 29g, Carbohydrate 34g, Fat 1g, Cholesterol 65mg, Sodium 470mg
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|