Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Herb Dumplings
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken -- cut up
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
cloves whole
Small white onions
cloves garlic minced
1/4 TeelöffelPowdered marjoram
1/4 TeelöffelPowdered thyme
Bayleaf
1/2 Tassewhite wine dry
1 Tassedairy sour cream
1 TassePackaged biscuit mix
1 Esslöffelparsley chopped
6 Esslöffelmilk
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with salt and pepper; place in slow-cooking pot. Insert cloves in one onion. Put all onions in pot. Add garlic, marjoram, thyme, bay leaf, and wine. Cover and cook on low 5 to 6 hours. Remove bay leaf and cloves. Stir in sour cream. Turn control to high. Combine biscuit mix with parsley; stir milk into biscuit mix with fork until well moistened. Drop dumplings from teaspoon around edge of pot. Cover and cook on high for 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: