Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushroom Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken
16 x ca. 30 gBottle Italian Dress
6 Tassewhite wine
1 x ca. 450 gmushrooms fresh
cloves garlic
4 DoseChicken Gravy (10 1/
die Zubereitung:

Wash and trim mushrooms and cut in half. In large casserole dish, com chicken, mushrooms, whole garlic cloves, wine and dressing. Cover and marinate in refrigerator overnight. Remove chicken and mushrooms and measure 2 cups of marinade. Pour remaining marinade into another container. Return chicken and mushrooms to casserole. Mix 2 cups marinade with cans of gravy and pour over chicken. Bake at 325 degree for 1 1/2 hours. Serve hot over rice, potatoes or biscuits. Note 1: Remaining marinade can be frozen for later use as marinade fo barbeque.


Anmerkungen zum Rezept: