Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushrooms
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken
1 x ca. 450 gmushrooms sliced
cloves garlic chopped
onion sliced
6 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelbutter
1/2 Tassesherry
1/4 Teelöffelbasil crushed
1/2 Teelöffeltarragon crushed
1 Prisesalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

Cut chicken into serving pieces. Wash and pat dry. Season with salt and pepper. In skillet heat butter, garlic, and 2/3 of oil.Brown chicken on both sides (about 10 minutes) Lower heat and continue Cooking for 25 minutes. In separate skillet heat 2-tbl oil. Saute' onions until clear. About 5 minutes. Add mushrooms and 2-tbl water; simmer 10 minutes; Add to chicken. Cover and simmer chicken 15 minutes. Pour in sherry, up heat and boil for 1 minute. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: