Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushrooms Dijon
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine
Skinless, boneless chicken breast halves
1 1/2 TasseBroccoli flowerets
1 1/2 Tassemushrooms sliced
1 DoseCampbell's New Cream of Chicken & Broccoli Soup
1/4 Tassemilk
2 EsslöffelDijon mustard
die Zubereitung:

1. In skillet, in 1 Tablespoon hot margarine, cook chicken 10 minutes or until browned. Remove.

2. In remaining 1 Tablespoon hot margarine, cook broccoli and mushrooms until tender and liquid is evaporated, stirring often.

3. Stir in soup, milk and mustard. Heat to boiling. Return chicken to skillet. Cover; cook over low heat 5 minutes or until chicken is no longer pink, stirring occasionally. Serve with noodles.


Anmerkungen zum Rezept: