Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Oyster Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossFryer (about 3 lbs.), cut up
1/4 Tasseall-purpose flour
1 1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper
2 Esslöffelshortening
1/2 Tassewater boiling
1/2 Tasseheavy cream
18 Oysters
2 EsslöffelToasted slivered blanched almonds
die Zubereitung:

Reserve back, wings, and neck of chicken for later use. Wash remaining pieces and dry. Dredge with flour mixed with 1/2 teaspoon salt and 1/8 teaspoon pepper. Brown on all sides in hot fat. Remove to 2-quart casserole. Add boiling water, cover, and bake in preheated moderate oven (350 F.) for 1 hour, or until tender. Add cream, remaining salt and pepper, and the oysters. Cover and bake for 10 minutes longer. Sprinkle with almonds and serve at once with hot baking powder biscuits, if desired.

Vol. 2]


Anmerkungen zum Rezept: