Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Pasta Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseOnion chopped
1 TasseMushrooms fresh, sliced
1 TasseZucchini
1/2 TasseCelery
1 TasseGarlic minced
3 Esslöffelbutter or margarine
1 TasseTomatoes, whole-drained and
1 TeelöffelBasil, whole-dried
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelRed pepper-crushed
8 x ca. 30 gMacaroni shells-uncooked
3 TasseChicken-cooked, chopped
1 1/2 Tassewhipping cream
2 TasseMonterey jack cheese-shreded
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Saute first 5 ingredients in butter until vegetables are crisp-tender. Stir in tomatoes, basil, salt, and crushed red pepper; set aside. Cook pasta according to package directions; drain. Combine pasta, vegetable mixture, and chicken in a large bowl; spoon mixture into an 11x7x1-1/2-inch baking dish. Combine whipping cream and cheeses in a medium saucepan; cook over low heat until cheese melts, stirring frequently. Pour sauce over pasta mixture. Bake, covered, at 350F for 40 to 45 minutes or until thoroughly heated. Makes 6-8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: