Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Pasta Bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gPasta shapes
1 Esslöffelolive oil
1 grossOnion chopped
Cloves garlic crushed
Chicken breast (boneless) 6oz each; cut into cubes
15 x ca. 30 gPassata
tomatoes fresh, chopped
3 EsslöffelBlack olives, pitted; quartered
1 Teelöffeloregano dried
2 Esslöffelbasil fresh, chopped
salt
pepper
4 x ca. 30 gBlue cheese (gorgonzola or stilton; cubed
die Zubereitung:

Cook the pasta in boiling salted water until tender. Meanwhile, in a large saucepan, heat the oil and fry the onion and garlic until softened. Add the chicken and continue to fry until just browned. Pour in the passata, tomatoes, olives, herbs and seasoning. Leave to simmer gently for 5 minutes or until the chicken is cooked through. Drain the cooked pasta and mix with the chicken mixture. Stir in half the cheese. Pour into an ovenproof dish and layer the remaining cheese on top. Place under a preheated grill for 10 minutes, until the cheese has melted. Serve immediately with a leafy green salad.


Anmerkungen zum Rezept: