Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Pasta with Oraange-Basil Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseFrozen orange juice concentrate; thawed
1/2 Tassechicken broth
4 Teelöffelcornstarch
6 x ca. 30 gDried gemelli pasta; rotini, or corkscrew
16 x ca. 30 gItalian blend mixed vegetables
2 TasseCooked chicken; or turkey, cubed
1/4 TasseFresh basil; snipped
die Zubereitung:

For sauce, in a small saucepan, combine thawed concentrate, chicken broth, and cornstarch. Cook and stir until thickened and bubbly; cook and stir 2 minutes more.

Meanwhile, in a large saucepan cook pasta in boiling, slightly salted water for 5 minutes. Add frozen vegetables; return to boiling. Cook, uncovered, 5 minutes more or until pasta and vegetables are tender. Drain; return to saucepan. Add sauce, chicken, basil, and 1/8 teaspoon pepper. Heat and toss until hot.

cooked turkey breast.


Anmerkungen zum Rezept: