Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Pea Pod Stir-Fry
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassecooked rice hot
2 Esslöffelcornstarch
1 Teelöffelsugar
1 Tassewater
3 Esslöffelsoy sauce
2 Esslöffeloil
1 TasseJulienne-cut carrots
2 TasseFresh snow pea pods or sugar snapped peas; or 6 oz. pkg frozen pea pods, thawed and drained
1/2 Tassegreen onions sliced
2 Esslöffelgingerroot grated
2 TasseCubed; (3/4 inch) cooked chicken
die Zubereitung:

In a small bowl, combine cornstarch and sugar; blend well. Add water and soy sauce; blend until smooth. Set aside.

Heat oil in large skillet or wok over medium-high heat until hot. Add carrots; stir to coat. Cover; cook 3 minutes. Add pea pods, onions and gingerroot; cook and stir 3 to 4 minutes or until vegetables are crisp tender.

Stir in chicken and cornstarch mixture; cook and stir until mixture thickens and is thoroughly heated. Serve over rice. Makes 3 servings.


Anmerkungen zum Rezept: