Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassesoy sauce
2 Teelöffelginger ground
1/4 Tassesherry
1 1/4 x ca. 450 gBoneless chicken parts
2 Esslöffelvegetable oil
1 Tasseonions chopped
cloves garlic crushed
Red or green bell peppers
1/2 Tassewater
1571 GrammOdium (Wow!), 99mg Choleste
die Zubereitung:

Slice bell peppers into 1/4 inch thick strips. In a medium bowl, combine soy sauce, ginger, sherry and skinless chicken. Marinate several hours. In large nonstick skillet, heat oil over medium heat. Add onions and garlic. Cook 3 minutes, stirring frequently. Add peppers, cook 3 minutes. Add chicken and marinade. Cook, stirring frequently until chicken loses it's pink color. Reduce heat to low. Add water. Cover and cook 15 minutes, stirring occasionally. Each serving: 296 Calories, 34g Protein, 12g Fat, 13 g Carbohydrates, Luscious.


Anmerkungen zum Rezept: