Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Pineapples (Hl)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSkinless, boneless chicken breasts
cloves garlic minced
4 Teelöffeloil
1 Tassered pepper thinly sliced
1 Tassezucchini diced
8 x ca. 30 gPineapple chunks, in juice
3 EsslöffelBalsamic(or red wine) vinegar
1 Teelöffelblack pepper
2 Esslöffelsugar
3 Esslöffelflour
die Zubereitung:

Drain pineapples and save the juice in a separate bowl. Heat oil in large cooking pan. Saute garlic in oil (1-2 minutes). Add chicken strips to the oil and brown chicken on all sides, turning frequently (4-6 minutes). Add diced zucchini and sliced red pepper to the pan and continue cooking until the vegetables become tender (3 minutes). Combine pineapple juice, vinegar, flour, sugar and pepper in a jar and shake until blended. Pour over chicken vegetable combo in the pan and continue cooking. Cook over low heat, stirring frequently until sauce thickens (5-7 minutes). Stir in pineapples. Heat for only one more minute and serve.

Calorie content: 350 Calories

Nutrient Composition: 4 protein, 1 vegetable, 1 fruit and 1 fat (Courtesy of Weigh Less, Live Longer by Dr. Lou Aronne)


Anmerkungen zum Rezept: