Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Rice Bake
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 Chicken pieces; skinless, skin removed
5 ca. 1 LiterWater boiling
3 Tasseonions chopped
3 ca. 1 LiterLow fat cream of mushroom soup
3 ca. 1 Literbrown rice
3/4 Tassechicken broth
2 Esslöffelsalt
2 Esslöffelcurry powder
die Zubereitung:

Mix together all ingredients except chicken broth and chicken. Place in 5 greased 9"x13" baking pans (4 qt capacity). and bake at 350F, covered, for 1 hour. Place chicken on top and pour broth over all.. Bake for another 1 1/4 hours, uncovered, adding a little water if rice becomes too dry.


Anmerkungen zum Rezept: