Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Rice Dinner
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gTo 3 lb broiler/fryer chicken, cut up
1/4 Tasse(to 1/3 cup) flour
2 Esslöffeloil
1 1/2 TasseLong grain rice
1 Teelöffelpoultry seasoning
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Tassemilk
2 1/3 Tassewater
die Zubereitung:

Chopped fresh parsley

Dredge chicken pieces in flour. In a skillet, heat oil on medium and brown chicken on all sides. Meanwhile, combine rice, poultry seasoning, salt, pepper, milk and water. Pour into a greased 13x9x2" baking pan. Top with chicken. Cover tightly with foil and bake at 350 degrees for 55 minutes or until rice and chicken are tender. Sprinkle with parsley before serving.

Serves: 4


Anmerkungen zum Rezept: