Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Rice Parmesan
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseSeasoned dry bread crumbs
2 EsslöffelKraft 100% Grated Parmesan Cheese
chicken breast halves, boneless, skinless
egg beaten
2 EsslöffelMazola corn oil
1 Dose(15 oz) Contadina tomato sauce
1 Dose(14.5 oz) Contadina stewed tomatoes
1/4 Tassewater
2 TasseMinute Original Rice; uncooked
1/2 Tasse(2 oz) Kraft Natural Shredded Low-Moisture Whole Milk Mozzarella Cheese
die Zubereitung:

Mix bread crumbs and Parmesan cheese. Dip chicken in egg, shaking off excess. Coat with crumb mixture. Cook in hot oil in large skillet on medium-high heat until browned on both sides and cooked through. Remove from skillet; drain on paper towels. Stir tomato sauce, tomatoes and water into skillet. Bring to boil. Stir in rice. Top with chicken and sprinkle with mozzarella cheese; cover. Remove from heat. Let stand 5 minutes. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: