Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Rice Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonion chopped
1 Tassecelery sliced
1 Tassecarrots sliced
3/4 Tasserice Uncooked
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/2 Teelöffelblack pepper cracked
1/2 Teelöffelthyme leaves dried
Bayleaf
10 Tassechicken broth
1 1/2 Tasse3/4-inch chicken cubes
2 Esslöffellime juice fresh
die Zubereitung:

Combine onion, celery, carrots, rice, parsley, pepper, thyme, bay leaf and chicken broth in Dutch oven. Bring to a boil; stir once or twice. Simmer uncovered 20 minutes. Add chicken cubes; simmer uncovered 5 to 10 minutes or until chicken is cooked . Remove bay leaf. Stir in lime juice just before serving.


Anmerkungen zum Rezept: