Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Sausage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelCarrots; cut in 1/2 inch pieces
1 mittelOnion chopped
1/2 Tassewater
1 Dose(6 oz.) tomato paste
1/2 Tassered wine dry
1 Teelöffelgarlic powdered
1/2 TeelöffelDried thyme; crushed
1/8 Teelöffelcloves ground
bay leaves
2 Dose(15 oz.) navy beans; drained
Boneless skinless chicken breast halves, frozen individually
1/2 x ca. 450 gFully cooked polish sausage; sliced 1/4 inch thick
die Zubereitung:

Use frozen chicken pieces so chicken cooks tender but not over done. In small saucepan, bring carrots, onions, and water to a boil. Simmer covered 5 minutes. Transfer to 3 1/4 to 4 quart crock pot. Stir in tomato paste, wine, and seasonings; add beans. Place frozen chicken on top of bean mixture. Place sausage on top of chicken. Cover. Cook on low heat setting for 9-10 hours or high heat for 5 1/2 to 6 hours. Do not cook for less time. This long cooking time is necessary when starting with frozen chicken. Before serving, remove bay leaves and skim off fat. 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: