Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Sausage Gumbo
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cajun Roux
Boned and skinned chicken breasts; washed
1 x ca. 450 gSausage; cut 1/2 inch thick
8 Tassewater divided
1/2 Tasseonions diced
1/4 TasseGreen onions diced
die Zubereitung:

Prepare Roux. Put 6 cups of hot water into gumbo pot or large dutch oven and turn fire to high. Add about 1/4 of roux at a time to the water, stirring constantly to melt roux. After the roux boils, check to see if the gumbo is thin enough. If it is too thick add up to 2 cups more water, stirring so that roux does not stick to bottom of pot. Add seasonings and meat. When the gumbo starts to rise in the pot, change fire to lowest degree. Do not cover. Cook until meat is done and the gumbo tastes cooked.


Anmerkungen zum Rezept: