Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 | Chicken wings |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | garlic ground |
1/2 Teelöffel | black pepper |
1/4 Teelöffel | salt |
16 | Smoked sausages |
1/2 Tasse | onion diced |
7 Tasse | Refried black beans |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | black pepper |
2 Esslöffel | white vinegar |
2 Esslöffel | Garlic chopped |
To prepare chicken, place wings, cumin, 1 teaspoon garlic, 1/2 teaspoon black pepper and salt in a bowl and mix thoroughly. Be sure wings are fully coated in the spices. Place wings on a sheet pan and cook at 350 F for 25 minutes. To prepare sausage, place on a sheet pan with onion and cook at 350 F for 25 minutes. To prepare beans, mix remaining ingredients in a bowl thoroughly. To serve, place bean salad on top quarter of plate. Place wings to the left, sausage to the right, and onion to the bottom.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|