Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Sausage with Rice
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken legs
1/8 Teelöffelpepper
1 x ca. 450 gItalian sausage 1" pieces
Green peppers cut in strips
cloves garlic minced
29 x ca. 30 gCan tomatoes
1/2 x ca. 450 gmushrooms quartered
Bayleaf
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffeloil
2 Tasserice Uncooked
Large onion sliced
1/2 Tassered wine
3/4 Tassechicken broth
1 Teelöffelbasil crushed
1/4 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

Season chicken with salt and pepper. In a large skillet heat oil. Add chicken and cook, turning, until browned, about 5 minutes. Remove and set aside. Add sausages to skillet and brown. Remove and set aside.

Add rice, green pepper, onion and garlic to skillet; cook, stirring until rice is lightly browned, about 5 minutes. Stir in wine and simmer 2 minutes. Stir in tomatoes, broth, mushrooms, basil, bay leaf and sugar. Return chicken and sausages to the skillet. Reduce heat; cover and simmer 35 - 40 minutes until chicken is tender. Remove and discard fat.

This is from one of my Mil's clippings from Women's Day. Date unknown

Shared by Robert Rostrup


Anmerkungen zum Rezept: