Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Shrimp Egg Rolls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossonion finely chopped
cloves garlic minced
5 TeelöffelSesame oil; (or canola)
2 Tassechinese cabbage shredded
1/2 TasseSnow pea pods; fresh, chopped
1/2 TasseWaterchestnuts; canned, drained
1 1/2 TasseChicken breasts without skin; cooked and chopped
6 x ca. 30 gShrimp; cooked, chopped
1 grossEggs lightly beaten
2 Esslöffelsherry dry
2 TeelöffelSoy sauce; low sodium
1/8 Teelöffelcayenne pepper
Egg roll wrappers
1 TasseSweet & sour simmer sauce; (See Recipe Below)
die Zubereitung:

Saute onion and garlic in 1 teaspoon of the oil in a wok or large skillet, until tender.

Combine chicken, shrimp, egg, sherry, soy sauce, cayenne and cooked onion and garlic in a large bowl and mix well.

Spoon 1/2 cup chicken filling evenly down the center of egg roll wrapper. Fold one long side of wrapper over top and around filling. Fold in both ends using fingers to compress mixture into wrapper. Fold remaining side up and over the top and ends. Brush each roll with remaining sesame oil. Place filled rolls, seam side down on a large baking sheet.

Bake at 375° for 15 minutes or until golden brown.

Serve with Sweet and sour Sauce.


Anmerkungen zum Rezept: