Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Shrimp Saute
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
8 x ca. 30 gBoned skinned chicken cut in
1/2" chunks
8 x ca. 30 gShrimp, peeled and deveined
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseSliced sweet yellow peppers
1 Tassegreen peppers sliced
1 Dose15oz size stewed tomatoes
8 x ca. 30 gFettuccine, cooked
die Zubereitung:

In a large skillet over medium heat, melt 2 Tb of the butter. Add chicken and shrimp. Sprinkle with salt and pepper. Cook stirring frequently until chicken is light golden and shrimp are pink, about 4 minutes. Remove chicken and shrimp; set aside. To skillet add peppers; cook until crisp-tender. Break up tomatoes in the can. Add to skillet; heat until bubbling. Add chicken and shrimp. Stir in remaining 2 Tb butter, 1 Tb at a time, until just melted. Arrange pasta on platter; top with chicken-shrimp mixture.


Anmerkungen zum Rezept: